Міськвиконком анулював зниклу печать «Ірпіньзеленбуду»

Photo

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради анулював печатку комунального підприємства «Ірпіньзеленбуд», місцезнаходження якої невідоме. Таке рішення було ухвалене на сьогоднішньому засіданні міськвиконкому.

Нагадаємо, «Ірпіньзеленбуд» зараз перебуває в процесі ліквідації шляхом приєднання до іншого комунального підприємства – «Управління благоустрою міста» (раніше – «Контроль благоустрою міста»).

Як зазначив у коментарі ITV голова ліквідаційної комісії, керівник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ міської ради Андрій Літвинов, печать «Ірпіньзеленбуду» втратила юридичну силу. «Ми не знаємо, де знаходиться ця печать. Буде направлено лист до Національної поліції про те, що печатка недійсна і місцезнаходження її невідоме», – сказав він.

Нагадаємо, минулого тижня Андрій Літвинов заявляв, що директор «Ірпіньзеленбуду» Ольга Олійнич не віддає ліквідаційній комісії печать підприємства, блокуючи таким чином виплату працівникам зарплати за серпень. Згодом він повідомив, що було знайдено шлях розв’язання проблеми і пообіцяв зарплату «зеленбудівцям» 5–6 вересня. Сьогодні Літвинов зазначив, що в п’ятницю (6 вересня) весь колектив підприємства отримав зароблені кошти.

Він також наголосив на тому, що всіх працівників «Ірпіньзеленбуду» за їхніми заявами переводять у КП «Управління благоустрою міста» «на тих самих засадах і навіть із підвищеною зарплатою – за рахунок оптимізації кадрів».

Як повідомлялося раніше, комісія, яка займається ліквідацією КП «Ірпіньзеленбуд», виявила фінансові зловживання його керівництва. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300