Міські управлінці Ірпеня зустрілися з родинами загиблих захисників України (відео)

На руках у свого дідуся Володимира Вигінного маленький Матвій почувається впевнено. А той для малого тепер – і за діда, і за тата. Бо справжній тато Матвійчика, Євгеній Вигінний, загинув весною від рук російських окупантів.

Неля Вигінна, мати загиблого Євгенія Вигінного:
«Так хотів жити. Так хотів усе робити, працювати хотів».

Володимир Вигінний, батько загиблого Євгенія Вигінного:
«Він був особливий. Веселий. Чесний у першу чергу. Такий життєрадісний».

Таких родин, чиїх дітей, чоловіків, батьків забрала за останні вісім років війна з російським агресором, у цій залі Ірпінської міськради багато. За дорученням мера міста Олександра Маркушина їх запросили на традиційну передноворічно-різдвяну зустріч. Найперше – щоб віддати шану й повагу загиблим захисникам України та подякувати рідним, підтримати їх у цей непростий час.

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Ми хочемо бути й працюємо над тим, щоб бути їхньою основною опорою в цей нелегкий час. Ірпінська міська рада приймає багато рішень на допомогу таким людям – і з приводу пільгових категорій, і з приводу оплати комунальних послуг, просто фінансової й матеріальної підтримки.  Тому ми наголошуємо на тому, що наші двері завжди відкриті, й ми завжди допоможемо у вирішенні будь-якого посильного питання».

На зустрічі діткам загиблих передали ранці з канцелярськими наборами від благодійного фонду з Чикаго «Допомога героям України». А для дорослих підготували продуктові набори від гуманітарного штабу Ірпеня.

Неля Вигінна:
«Дуже дякую міській адміністрації, міському голові особисто, що вони так турбуються. Нам дуже важко зараз морально, не піднімаються руки ні для чого… Дуже гарна команда, неодноразово допомагала нашій сім’ї. Дуже дякуємо вам».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300