Міжнародний Червоний Хрест ремонтує покрівлі трьох ірпінських будинків (відео)

Photoeditorsdk Export (1)

Відповідно до меморандуму, підписаного минулого тижня між Ірпінською міськрадою та Міжнародним Комітетом Червоного Хреста, останній уже проводить заміну покрівель у трьох багатоквартирних будинках в Ірпені. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Олександр Маркушин.

Сьогодні він перевірив, як ідуть роботи з облаштування нового даху будинку №54-А на вул. Котляревського.

«На цьому даху ми тиждень тому знімали відео з Міжнародним Червоним Хрестом. Вони запевнили, що роботи почнуться дуже швидко. На сьогоднішній день робиться стропильна частина, і вже на наступному тижні її закінчать і будуть накривати плівкою – це гідробар’єр, паробар’єр. Плануємо за два з половиною – три тижні повністю завершити цю покрівлю», – зазначив Маркушин.

За його словами, також за кошти Міжнародного Комітету Червоного Хреста проводиться ремонт покрівель на вулиці Квітковій, 2 та Миру, 4-А, а наступного тижня роботи почнуться на Садовій, 47. Крім того, у двох будинках будуть замінені вікна.

«Кожного дня приїжджаємо, контролюємо. Хлопці молодці, працюють і у вихідні – хочу подякувати їм за це», – додав міський голова.


Підписуйтеся на 
Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300