1

Молода мати з Ірпеня потребує допомоги в боротьбі з недугою

Photoeditorsdk Export 2020 01 12t195034.027

32-річна ірпінчанка Аліна Матвієнко, про боротьбу якої з онкологічною хворобою вже розповідало інформагентство ITV, потребує фінансової допомоги для продовження лікування. Про це йдеться в її дописі у Facebook, проілюстрованому результатами обстеження й лікарським висновком.    

Нагадаємо, Аліна була вагітна другою дитиною п’ять місяців, коли дізналася, що захворіла на рідкісну онкологічну недугу – міофібробластичну саркому щелепи. 22 серпня минулого року вона народила сина, а у вересні їй зробили операцію з видалення пухлини.

«Завдяки вам, вашій допомозі, молитвам і підтримці моїх рідних я вже подолала нелегкий шлях, – пише Аліна. – Але напередодні Нового року, коли пройшла КТ, МРТ і сцинтиграфію, були виявлені нові осередки (хвороби) в костях. На жаль, хвороба не відійшла! Болі нестерпні, між «нічого не болить» і «Господи, як боляче» – лічені хвилини».

Як повідомила жінка, лікарський консиліум призначив їй чотири курси хіміотерапії, кожен із яких коштує 10 тис. грн. «У понеділок (13 січня) мені будуть вшивати під ключицю порт-систему для капання хімії, така послуга – 14 тис. грн», – розповіла вона. Крім того, їй щомісяця вводять золедронову кислоту вартістю 2 тис. грн.

«Я дуже потребую вашої допомоги, – написала Аліна. – Вірю, що зможу це все пройти, але без вашої допомоги мені й моїй сім’ї дуже складно впоратися. Я дуже хочу жити, бачити, як ростуть мої дітки, і прошу вас допомогти мені пройти лікування».

Кошти на лікування Аліни Матвієнко можна внести на її картку в «Приватбанку»: 4149 4390 0123 3836.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300