Молоді волонтери привезли гуманітарну допомогу в ірпінський санаторій «Дубки» (відео)

Денису лише 19. І його «хата» не скраю. До війни хлопець знімався в кіно та кліпах, брав участь у популярних українських шоу та творчих проєктах. А з початком повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну він вступив до лав територіальної оборони і з головою пірнув у волонтерство. Вчора разом із друзями привіз продукти та медикаменти в ірпінський санаторій «Дубки». Тут знайшли тимчасовий прихисток містяни, житло яких було знищене в ході бойових дій.

Михайло Загребельний, мешканець Ірпеня:
«Дуже приємно, що люди піклуються про нас, тому що тут усі погорільці, і в них немає нічого».

Світлана Кравчук, мешканка Ірпеня:
«Ми хочемо, щоб нам була допомога і була кожному. Тому що всякі люди є: і старенькі, і маленькі, і в будь-якому віці. Вони не хочуть цієї війни, але війна є. І слава Богу, що нам допомагають. Це дуже-дуже приємно».

Допомагати іншим Денис розпочав після того, як його друзі з тероборони попросили роздобути костюми-дощовики. Тоді хлопець звернувся по допомогу до своїх підписників в інстаграмі. Необхідну суму зібрали швидко. І далі пішло-поїхало.

Денис Астапенко, волонтер, учасник тероборони:
«Розвезли хлопцям – вони задоволені. І я почав думати, що я можу ще зробити. Якщо в мене вийшло це – я можу робити ще. Аудиторія і довіряє, і розширюється. І чим більше аудиторія це бачить, тим більше і довіри, і допомоги, і можливостей».

З початку війни хлопець об’їхав уже Чернігівську, Сумську та Київську області. Денис каже – попереду дуже багато роботи. Тому зайві руки волонтерів не завадять.

Денис Астапенко:
«Друзі, насправді допомагати не складно. Якщо ви хочете долучитися до нашої команди, то прошу перейти за посиланням до мого інстаграму (@dennastap) або зателефонувати за моїм номером телефону (+380665756107). Пам’ятайте: тільки разом ми можемо наблизити нашу перемогу! Слава Україні!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300