«Муніципальна варта» конфіскувала ялинки, які незаконно продавалися в Ірпені, й оштрафувала продавця

Photoeditorsdk Export 2022 01 05t171410.454

Співробітники «Муніципальної варти» конфіскували ялинки, які незаконно продавалися в центральній частині Ірпеня та оштрафували продавця. Про це повідомляється на сторінці комунального підприємства у фейсбуці.

«Щороку «Муніципальна варта» публічно попереджає підприємців, що в нашому місті в передноворічний період здійснюється цілодобовий контроль і перевірка законності реалізації святкових хвойних дерев. Це дало свої плоди – за останні роки в Ірпені майже не було зафіксовано наявності точок із продажу «нелегальних» ялинок. І хоча ця тенденція зберігається, цього сезону без одного ганебного випадку не обійшлося – під Новий рік «гастролери» вирішили влаштувати незаконний ялинковий базар прямо в центрі міста. Незаконна точка торгівлі новорічними красунями була виявлена по вул. Центральній (між парковкою супермаркету «Novus» та зупинкою маршрутних таксі біля вокзалу). Після першого ж питання горе-продавцю, заданого інспекторами «Муніципальної варти», стало зрозуміло – ці півтора десятка ялин і сосен отримані злочинним браконьєрським шляхом. Чоловік не мав ані дозволу на встановлення точки торгівлі, ані обов’язкових документів для продажу ялинок, а самі дерева були без захисних бирок зі штрих-кодом», – йдеться в повідомленні.

Правопорушник був притягнутий до адміністративної відповідальності: інспектори «Муніципальної варти» склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 160 КУпАП, та конфіскували деревця.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300