«Ми не здаємося, щоб наша Україна була незалежною». Ірпінська школярка написала лист Олександру Маркушину

Imgonline Com Ua Bigpicture Lbu3nu358tsnux

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин опублікував на своїй сторінці у фейсбуці лист, який він отримав від маленької Саші – учениці Ірпінської школи №2.

«Донька наполягла, щоб я вам обов’язково надіслала. Можливо, ви не пам’ятаєте – це та дівчинка-лівша, яка на відкритті їдальні у другій школі ледве відпиляла ножицями стрічку. Зараз ви наш герой, вона дивиться всі новини, і всі ваші записи для ірпінчан. І написала вам листа. Вчора, вперше після місяця війни вона якось вирішила контактувати з кимось. Відправляю. Бережіть себе, будь ласка!» – написала меру мати дівчинки.

«Знаєте, після таких повідомлень звідкись з’являються нові сили, щоб ще активніше працювати над відбудовою нашого Ірпеня. Як би не втомився. Наша Ірпінська школа №2, де навчався колись я, і де зараз навчається маленька Саша, дуже постраждала від обстрілів. Їдальні, яку ми щойно капітально відремонтували, немає зовсім… Я обіцяю тобі, Сашо, і всім учням всіх шкіл нашої громади – все відновимо, і будуть наші школи і дитсадки ще кращими!» – наголосив Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300