На базі ірпінського стадіону «Чемпіон» готують понад 350 професійних спортсменів

ст3

Ірпінський Центральний міський стадіон «Чемпіон» є тренувальною базою для 12 футбольних клубів Київської області, тут займаються різноманітними видами спорту понад 350 дітей та дорослих. Тренерами «Чемпіону» були виховані переможці обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань.

Центральний міський стадіон «Чемпіон» був побудований Ірпінською міською радою в 2016 році відповідно до усіх стандартів УЄФА. Крім поля для футболу, тут є тенісний корт, універсальний спортивний майданчик, майданчик для воркауту тощо. На «Чемпіоні» розташовані трибуни на 1000 місць, бігова доріжку довжиною 350 м, тренажерний комплекс, облаштовано зручний під’їзд та парковку для автівок.

Від початку відкриття стадіону тут було організовано та проведено близько 30 спортивних подій місцевого, всеукраїнського та міжнародного рівня. Минулого року «Чемпіон» зібрав 11 футбольних команд з усього світу на чемпіонаті світу з футболу серед діаспорних команд.

На базі «Чемпіону» організовано низку соціальних проектів. Зокрема, на стадіоні діють дві групи «Друга молодість» для жінок літнього віку, «Бойове самбо» для дітей з багатодітних сімей та соціальні години, коли мешканці Ірпеня можуть пограти на відкритих майданчиках. На даний момент вже підписано угоду про співпрацю з ірпінською Асоціацією ветеранів АТО задля фізичної реабілітації воїнів.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300