На будівництві медцентру в Ірпені вже розпочали внутрішні роботи (відео)

На будівництві нового медичного центру в Ірпені на вулиці Садовій уже завершені всі капітальні роботи, до п’ятиповерхової будівлі підведені всі комунікації. І хоча будівництво майбутнього медцентру рухається згідно з графіком, на черговій робочій нараді з міським головою Олександром Маркушиним темпи вирішили все ж пришвидшити.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Якістю й обсягами я задоволений. Роботи зроблено вже дуже багато, але треба ще більше зробити, і було прийняте рішення й поставлене завдання підряднику ввести другу зміну, щоб пришвидшити темпи. Бо ставимо завдання відкрити медичний центр у День міста».

Ігор Дворніков, заступник Ірпінського міського голови:  
«Уже змонтовано систему вентиляції, систему кондиціонування, всі протипожежні системи. Тобто зараз фінальний, але найважчий період, бо це така тонка робота, яку потрібно виконати на всі сто відсотків».

Зараз тривають штукатурно-малярні роботи у внутрішніх приміщеннях. Будівельники кажуть – цокольний і перший поверхи могли б уже до сьогодні завершити, але перешкодила холодна погода.

Антон Омельченко, директор генпідрядної організації:
«Треба, щоб добре просохло, і тоді вже приступати до шпаклювання і фарбування».

Запускати в роботу центр будуть поетапно. Після його відкриття розпочнуть процедуру ліцензування. А поки триватиме цей процес, поступово переводитимуть сюди структурні медичні підрозділи.

Антон Довгопол, директор Ірпінської центральної міської лікарні:
«Нам треба буде перемістити акушерство й гінекологію з Ворзеля, треба буде перемістити сюди дитяче відділення. У цьому році ми повністю завершимо підготовку чотирьох поверхів, а п’ятий поверх – загальні операційні на чотири блоки з післяопераційними палатами – ми вже плануємо укомплектувати і повністю запустити у 2022 році».

Новий медичний центр укомплектують найсучаснішим устаткуванням. Частину обладнання вже доставлено в рамках програми Президента України «Велике будівництво».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300