На дорогах Київщини проклали 100% асфальту, запланованого на 2021 рік

Imgonline Com Ua Bigpicture Eeqknwdcf7

У 2021 році в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на Київщині заасфальтували 81,9 км доріг. Це 100-відсоткове виконання планів. Про це сьогодні, 20 грудня, повідомив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін, інформує пресслужба ОДА.

«На цей рік ми запланували влаштувати на дорогах регіону понад 80 км нового асфальтного покриття. Загалом йдеться про 54 дорожні об’єкти, серед яких – автошляхи між селами, селищами та містами пристоличного регіону. Активно працювали, й станом на зараз усі роботи вже повністю завершили. У 2022 році продовжимо «зшивати» Київщину якісними дорогами», – зазначив Василь Володін.

У повідомленні відзначається, що цього року на будівництво, ремонт і реконструкцію доріг було передбачено 1,3 млрд грн субвенції з держбюджету.

Нагадаємо, в Ірпені завершується перший етап капітального ремонту вул. Технологічної. Незабаром відкриють для руху транспорту ділянку дороги від повороту на Ворзель до вул. Джерельної. Другий відрізок – від вул. Джерельної до вул. Соборної – здадуть наприкінці наступного року.

У вересні-жовтні в Ірпені капітально відремонтували ділянку вул. Соборної біля парку ім. В. Правика та частину вул. Садової – від Соборної до Української. У ході робіт повністю замінили підземні комунікації, заасфальтували проїжджу частину, облаштували тротуари та зручні паркомісця. Також у жовтні був проведений капітальний ремонт дорожнього покриття на вул. Мічуріна в селі Козинцях.

Загалом за шестирічний період розвитку Ірпеня за кошти міського бюджету капітально відремонтували понад 60 вулиць та збудували близько 35 кілометрів тротуарів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300