На дорозі в Ірпені загинув пішохід. Водія, який його збив, шукає поліція (відео)      

Photoeditorsdk Export 2022 02 08t112554.671

Учора пізно ввечері в Ірпені на вул. Соборній сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув невідомий чоловік. Водій, який наїхав на пішохода, втік із місця події, його розшукують правоохоронці. Про це в коментарі ITV повідомила речниця Бучанського районного управління поліції Яна Єрмоленко.

Інформація про ДТП надійшла на спецлінію 102 о 22:24. Тіло чоловіка на дорозі (неподалік від кільця) побачив водій маршрутного автобуса, він викликав поліцію й екстрену медичну допомогу. Медики констатували, що смерть потерпілого наступила до їхнього приїзду.

Разом із швидкою прибув екіпаж «Муніципальної варти». Інспектори взяли місце події під контроль до прибуття правоохоронців.

Оскільки на ділянці дороги, де загинув чоловік, немає камер відеоспостереження, працівники «Муніципальної варти» опрацьовують записи камер, які контролюють сусідні відрізки вулиць.

На вигляд загиблому було 40–50 років. Поліція встановлює його особу та просить можливих свідків трагедії повідомити будь-яку інформацію за телефоном 102.

Наразі правоохоронці не підтверджують повідомлення окремих медіа про те, що чоловіка переїхав не один автомобіль. Відповідь на це запитання дасть судово-медична експертиза, яка зараз проводиться.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300