На Конгресі Європейської федерації мотоспорту в Бухаресті відкрилася виставка, яка розповідає про російське нашестя на Приірпіння (фото)

291571611 5410340999018387 6802551509702536204 N

Сьогодні в Бухаресті в рамках Конгресу Європейської федерації мотоциклетного спорту відкрилася арт-виставка «Руйнівні наслідки війни для мотоциклетного спорту України». Її презентувала делегація Федерації мотоспорту України (ФМСУ). Про це повідомив організатор виставки – Генеральний секретар ФМСУ, депутат Ірпінської міськради Олександр Пащинський.

«Мета нашої делегації – висвітлити та показати усьому світовому мотоциклетному спорту наслідки нападу Росії та Білорусі на міста України», – зазначив Пащинський на своїй сторінці у фейсбуці.

Основу експозиції складають світлини та експонати з Ірпеня та Приірпіння. Серед них – знімки пошкодженого обстрілами мототреку спортивно-технічного клубу «Сона» в Бучі, залишки спортивних кубків із розбомбленого росіянами будинку Олександра Пащинського та фото знищеного будинку, світлини зруйнованих житлових кварталів Ірпеня, романівського мосту та ірпінського Центрального будинку культури.

Виставка викликала великий інтерес в учасників Конгресу.

Нагадаємо, в середу Ірпінський міський голова Олександр Маркушин разом із Президенткою Європейського парламенту Робертою Мецолою відкрив у Брюсселі фотовиставку «Зруйнований, але нескорений Ірпінь».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300