На Київщині почався набір нових поліцейських офіцерів громад

332903953 191124036859611 3514961168668239458 N

Поліція Київщини запрошує чинних поліцейських та атестованих співробітників взяти участь в конкурсі на посаду «офіцер громади». Про це повідомили на сторінці Нацполіції Київської області у фейсбуці.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити анкету на сайті Національної поліції України. Подача анкет відкрита до 12 березня.

Претендент на посаду повинен мати загальний стаж служби в поліції не менше півтора року, без урахування навчання у закладах освіти та установах первинної професійної підготовки, вищу освіту, належний рівень фізичної підготовки відповідний до затверджених нормативів і посвідчення водія категорії «В» із наявним практичним стажем керування.

«Не вагайся — долучайся! Ми чекаємо саме на тебе!»,— закликали в поліції Київської області.

Варто зазначити, офіцер громади — це посада, що з’явилася в межах реформи Національної поліції з метою покращення комунікації між правоохоронцями та суспільством.

На відміну від старих дільничних, офіцер громади не тільки працює на території певної громади, але й живе там. Він знає місцевих мешканців, підтримує з ними постійний контакт та орієнтується в їхніх потреби, а також щоденно забезпечує порядок на своїй території, своєчасно реагує на проблеми громади та запобігає вчиненню правопорушень.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300