На Київщині стартував конкурс на посади поліцейських офіцерів громад

Photoeditorsdk Export 2021 01 26t140428.733

Сьогодні на Київщині стартував конкурс на заміщення посад поліцейських офіцерів громади, повідомляє пресслужба поліції області.

Участь у конкурсі можуть узяти співробітники поліції з досвідом роботи не менше ніж півтора року, вищою освітою та водійським посвідченням.

Кандидати пройдуть два етапи відбору. На першому етапі під час тестування оцінюватимуться їхні загальні навички, рівень логічного й аналітичного мислення, інтегративність і знання законодавства. На другому – спеціальна комісія з представників Нацполіції та територіальних громад проведе з кандидатами особисті інтерв’ю. 

Ті, кого обере комісія, протягом двох із половиною місяців проходитимуть спеціальний підготовчий курс, який розробили українські та міжнародні експерти з правоохоронної діяльності. Курс включатиме тактичну підготовку з елементами моделювання ситуацій, розвиток навичок проактивної діяльності, опанування методів контраварійного кермування, сучасних інструментів і методів взаємодії поліції та громади.

Офіцер громади отримає службове приміщення й автомобіль. Заробітна плата «шерифа» становитиме від 14 тис. грн. 

Як повідомлялося, минулого тижня три територіальні громади Приірпіння – Ірпінська, Коцюбинська й Бучанська – зробили вагомий крок до впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» – уклали Меморандум про співпрацю з поліцією. Начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов закликав голів ОТГ особисто взяти участь у відборі кандидатів на посади поліцейських офіцерів громад.

Нагадаємо, проєкт «Поліцейський офіцер громади» є етапом реформування Національної поліції. Завдяки цьому проєкту суспільству пропонується новий рівень комунікації та поліцейського сервісу – т. зв. «community policing». На відміну від нинішніх дільничних, «шериф» 80–90% робочого часу перебуватиме в громаді. Він буде доступний для населення, житиме на території громади, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги. Громада, зі свого боку, візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи. Звітуватиме офіцер не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою. 

Проєкт охопить близько 30 тисяч малих населених пунктів України, в яких проживає 28 мільйонів громадян. Минулого року він впроваджувався у 802 громадах як пілотний, а цьогоріч поширюється на всю країну.

                                                                               
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

Сьогодні, 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

Сьогодні, 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

Сьогодні, 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

Сьогодні, 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

Сьогодні, 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

Сьогодні, 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

Сьогодні, 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300