На Меморіалі слави у Хмельницькому встановили пам’ятну дошку, на якій згаданий Ірпінь

Photo 2022 05 11 13 49 41

У Хмельницькому на Меморіалі слави, присвяченому загиблим у Другій світовій війні, встановили пам’ятну дошку з назвами міст-героїв України, серед яких – Ірпінь, Буча та Гостомель. Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

«»Люди ніколи не забудуть кровавих злодіянь фашистських варварів» – саме такі слова викарбувані на пам’ятній дошці на Меморіалі слави полеглим у Другій світовій війні. Відсьогодні тут з’явилася ще одна пам’ятна дошка, яку обласна військова адміністрація передала місту, з написом «Українці ніколи не забудуть кровавих злодіянь російських варварів», як символічна паралель між діями нацистів тоді та рашистів зараз», – зазначив Гамалій.

Нагадаємо, національна збірна України з футболу вийде на контрольні матчі в рамках підготовки до плей-оф цьогорічного Чемпіонату світу в нових футболках, на яких номери гравців складені з назв українських міст і селищ, що стали відомі на весь світ під час війни. Серед них – Ірпінь, Буча й Гостомель.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що працює в Ірпені? (медзаклади, магазини, послуги тощо)

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300