На «Планеті Пластик» триває сезон вітамінних ярмарків (відео)

Зранку на підприємстві «Планета Пластик» — справжній ажіотаж. Співробітники поспішають на місцевий ярмарок за новою порцією вітамінів. Цього разу фермери, з якими співпрацює завод, привезли малину та лохину.

Події розгортаються за традиційною схемою. Тут усе на довірі – продавців немає. Кожен охочий вибирає та зважує продукт самостійно. Гроші кладуть у спеціальну скриньку.

Ірина Масюк, керівниця відділу корпоративної культури та соціальної відповідальності ТОВ «Планета Пластик»:
«Що нас спонукало й де ми це підглянули? Це була Європа. У Німеччині, в Данії фермери можуть просто залишити при дорозі, на певних фруктових базарах свою продукцію, і виникає елемент певної довіри, коли підходить людина, самообслуговується, бере здачу, якщо необхідно, зважує товар, який їх необхідний, запаковує та їде геть».  

Проєкт має назву «Фермери Планета Пластик». Він триває вже третій рік поспіль. Усе літо співробітники мають змогу ласувати свіжими ягодами, овочами та фруктами справді високої якості та за помірну ціну.  

Костянтин Рабогашвілі, інженер-конструктор ТОВ «Планета Пластик»:
«Ось уже вдруге малину привезли. З першого разу взяли трішки менше, ніж хотілось би, бо швидко розібрали. Цього разу підготувалися і взяли ще».

Юлія Гармаш, асистентка керівника ТОВ «Планета Пластик»:
«Вважаю, що для кожного співробітника це — чудова можливість скуштувати якісний продукт за помірну ціну, зекономивши свій час. Тому ми всіх запрошуємо на наш ярмарок і дуже вдячні нашому керівництву й нашим фермерам».

Раніше такі ярмарки тривали по три дні. Але зараз попит відчутно зріс — товар розходиться вже протягом кількох годин. Більше того, «Фермери Планета Пластик» виходять за межі підприємства, і там реалізовуються як благодійний проєкт. І оскільки «Планета Пластик» часто дає своїм фермерам зворотний зв’язок, то й працюють вони ще більш натхненно.

Ірина Масюк:
«Співробітники, після того, як вони спробували ягоди, залишали записки — такі собі «листи щастя» — побажання й подяки нашим фермерам. Ми їх складали в спеціальний контейнер, запечатували й відправляли фермеру. Звичайно, для будь-якої людини, яка щось створює, зворотна реакція — це найважливіше».   

Таким чином «Планета Пластик» показує, наскільки важлива для них командна робота, довіра та взаємоповага. Ну а співробітники чекають на сезон кавунів, який уже не за горами.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300