На прийомі у депутата Ірпінської міської ради Антона Головенка (відео)

Антон Головенко, депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя»:

«Доброго дня! По-перше, з наступаючим святом Вас! Візьміть, будь ласка, це Вам букетик. Гарного Вам настрою! Будь ласка, присідайте».

Напередодні 8 Березня прийом в окрузі №2 пройшов у святковій атмосфері. Незважаючи на серйозні питання, з якими прийшли мешканці міста, на кожному обличчі сяє усмішка. Про Антона Головенка люди відгукуються дуже добре. Дехто прийшов по допомогу вперше, а комусь він допомагав уже багато разів.

Марія Полянська, мешканка Ірпеня:

«Зверталась неодноразово до Антона Анатолійовича, до нашого депутата, і він вирішував усі питання. Він дуже уважний до своїх виборців. Він такий ввічливий і такий старанний у своїй роботі! Він на своєму місці!»

Зазвичай люди звертаються до депутата з різними питаннями. Найчастіше це акти про проживання, колективні звернення та прохання матеріальної допомоги. Антон намагається допомагати людям оперативно.

Антоніна Гарайнова, мешканка Ірпеня:

«Мені треба було взяти акт про проживання чоловіка, і мені це зробили буквально за 10 хвилин».

Артем Печенюк, мешканець Ірпеня:

«Мені потрібна довідка по місцю проживання для оформлення спадку. Я думаю, Антон Анатолійович зможе допомогти мені з приводу цього питання».

Щоп’ятниці на прийом до Головенка приходить близько 15 людей. Антону подобається шукати шляхи вирішення проблем і допомагати людям. Багато питань вирішує сам.

Антон Головенко:

«Десь якісь питання я беру дійсно на себе особисто. У мене є можливість вирішити якийсь ямковий ремонт, чи десь комусь паркан. Це все теж присутнє в моїй роботі».

У такому активному режимі Антон живе вже останніх 5 років. Він дуже цінує довіру своїх виборців, тому робить усе можливе, щоб бути з ними постійно на зв’язку. 

Антон Головенко:

«Для зручності в нашому другому окрузі є група у вайбері, куди ми максимально додавали мешканців нашого округу. Там теж дуже активно обговорюємо проблеми округу, пропозиції, зауваження, критику. Тобто така у нас жива робота, жива дискусія».

Незабаром у міській раді відбудеться розподіл бюджету розвитку міста. Антон Головенко сподівається, що після цього зможе ще активніше вирішувати питання громади.

Антон Головенко:

«Коли буде розглядатися бюджет розвитку, саме тоді я буду розуміти, що ми зможемо зробити. Всі пропозиції, які надходять до мене від громади, я теж буду передавати нашому керівництву, і вже за результатом будемо бачити, що в нас із цього всього вийде».

Нагадаємо, депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко проводить прийоми громадян щоп’ятниці о 17:00 у приміщенні Академічного ліцею на Гагаріна, 9.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300