На центральній площі Ірпеня відбулося велике дитяче свято (відео)

Стільки мерехтливих оченят та радісних усмішок на головній площі міста не було давно. «Дитинство зараз!» – під такою назвою відзначили Міжнародний день захисту дітей в Ірпені. Від цікавих конкурсів, веселих аніматорів, розваг та подарунків у малечі просто розбігалися очі. Усе задля їхньої радості. Щоб хоч сьогодні, навіть попри війну, діти почувалися щасливими.

Злата, мешканка Ірпеня:
«Усі люди такі добрі, вони дуже хочуть допомогти, щоб діти не були засмучені, а були, як завжди, веселі й радісні, як у всі часи були».

Альона, мешканка Ірпеня:
«Я хочу сказати, що з війною всі ми сумували, сиділи вдома, всі гуртки, весь розвиток зупинився. Ірпінь процвітає і ніяка війна нас не зламає. Слава Україні! Героям слава!»  

Для малечі підготували багато розваг: хочеш – стрибай на батуті, хочеш – малюй; тут і ароматна солодка вата, і запальні танці з мильними бульбашками, фейс-арт і навіть дивовижні фокуси. У такій атмосфері безтурботними дітьми хоч ненадовго себе відчули навіть дорослі.

Ілона, мешканка Ірпеня:
«Ми сьогодні вперше за весь час вийшли на площу і побачили ось таке свято. Дитина радіє, і мені, як мамі, дуже приємно бачили радість в її очах».

Світлана, мешканка Ірпеня:
«Дитинство – це радість що для батьків, що для них. Не можна в них забирати це! Бажаю всім щастя, і щоб знову наші діти квітли, як ті квіточки».

На дитяче свято завітав відомий український актор, лідер команди КВН «Дніпро» Володимир Борисов. Із таким ведучим усі були приречені на гарний настрій.

Володимир Борисов, актор, ведучий, лідер команди КВН «Дніпро»:
«Діти радіють, діти посміхаються! І знаєте, є дуже велике бажання, щоб вони це робили не тільки сьогодні, в день їхнього свята, а кожного дня, кожної години, кожної хвилини, кожної секунди. Це я говорю як тато двох доньок. Діти – це наше все, і хочеться, щоб вони посміхалися».

Веселе свято не обійшлося без смаколиків. Сюди їх привезли представники Легіону «Оболонь» та британської організації «Vans without borders».

Джек Росс, засновник організації «Vans without borders» («Фургони без кордонів»):
«Щойно в Україні розпочалася війна, ми з друзями побачили це жахіття і не змогли сидіти на місці. Ми вирішили стати волонтерами. Створили організацію і почали збирати донати. Ми з радістю допомагаємо українцям. І сьогодні дуже приємно бачити радість в очах дітей!»

Володимир Сапегін, командир взводу Легіону «Оболонь»:
«Є така приказка, що в темні часи дуже добре видно світлих людей. Це, мабуть, найголовніше в нашому Легіоні. Ми намагаємося допомагати всім. Тримаймося, все буде добре. Все буде Україна!»

Захід відбувся під патронатом Офісу Президента та Міноборони України. Організаторами дитячого свята виступили івент-агентство «Kiwi Party» та ГО «Янголи Ірпеня».

Анна Яковлева, засновниця івент-агентства «Kiwi Рarty»:
«Ми з перших днів зрозуміли, що ми потрібні дітям, і в нас обсяги роботи лише збільшувалися. Спочатку було метро, вокзал. Потім ми поїхали Україною. Ми обійняли півтори тисячі дітей – наших біженців, сиріт, дітей військових. Усе, що ми робимо, це на волонтерських засадах, тому що ми розуміємо, наскільки це важливо».

Артур Гончаренко, голова ГО «Янголи Ірпеня»:
«Сьогодні День захисту діток. Ми не могли зробити велику афішу, тому що самі знаєте, який час, так не робиться. Але, незважаючи на це, ми бачимо, яка кількість людей. Я думаю, що якщо так буде продовжуватися надалі дружно, то ми то все переможемо. Все буде Україна!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300