На вулиці Миру в Ірпені висадили молоді липи (відео)

В Ірпені триває весняне озеленення. Сьогодні працівники КП «Управління благоустрою міста» висадили більше 20 молодих лип на вулиці Миру.

ЮЛІЯ ПРИБИЛОВА, НАЧАЛЬНИК КП «УПРАВЛІННЯ БЛАГОУСТРОЮ МІСТА»:

«Чому липи? Тому, що у минулому році тут була зроблена реконструкція і ми вже висадили сюди, бачте, які красиві, вже зелені липи. Тому ми добавили сюди ще липок, щоб було в одному стилі засаджено молодими красивими липами».

Реконструкцію прибудинкових територій зробили тут минулого року.  Проклали  тротуарні доріжки,  виклали плиткою входи до будинків.

МАРІЯ ГРИГОРІВНА. МЕШКАНКА ІРПЕНЯ:

«Це прекрасно. Якби так усе робить разом!»

Брати до рук  лопати і садити дерева стало доброю традицією  і для керівників міста. Не став виключенням і сьогоднішній день.

АНДРІЙ ЛІТВИНОВ. В.О ІРПІНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ:

«Я залюбки це роблю. Тому що це наша ініціатива така – озеленення міста.  Ми її підтримуємо. Ми і самі долучаємося і таким чином показуємо приклад і просимо усіх долучатися до озеленення міста».

На зеленій вулиці кинулася у вічі ділянка, яка геть не прикрашала територію.  Занедбаний клаптик землі із старими потрощеними плитами, іншим брудом не вписувався в загальну естетику. Проблему  взялися вирішувати одразу.

ОЛЕКСАНДР МАРКУШИН, ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ІРПІНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ:

«Ми викликали комунальну техніку, викликали екскаватор, викликали самохвал,замовили чорнозем і зараз це все зробимо».

За мить і справді закипіла робота і на цій ділянці. Тепер ніщо не буде заважати насолоджуватися молодими липами, які невдовзі заповнять двори пахощами свого цвіту.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300