На вулиці Ветеранів Афганістану в Ірпені облаштували нове мініполе для футболу (відео)

Початок літа. Міжнародний день друзів. Жителі мікрорайону з народною назвою Мебелька в Ірпені на Київщині змагаються в товариському футбольному матчі. Тут це вже стара добра традиція. Але цього разу – на новому футбольному мініполі.

Микита Володько, житель району:
«Я спочатку не вірив, що його побудують. Потім ми записали ролики, і завдяки нашому депутату його збудували. Тепер ми не розбиватимемо ноги і нормально будемо грати».

Раніше тут був непривабливий майданчик, і про щось подібне можна було хіба що мріяти. Але жителі району виявились наполегливими у власних прагненнях. І таки домоглися свого.

Віолетта Кременчук, депутат Ірпінської міської ради:
«Тому я дуже вдячна всім, хто приєднався до цього, ініціативним жителям. Тут дуже гарні люди, і мені дуже пощастило бути тут депутатом. А також ще раз хочу велику вдячність висловити нашому лідеру Володимиру Карплюку, всій команді депутатів та керівництву міста».

Так завдяки спільним зусиллям сьогодні на вулиці Ветеранів Афганістану побудовано сучасний  міністадіон розміром 32 на 22 метри, зі штучним покриттям, воротами та огорожею. Поблизу футбольного поля встановлено тенісні корти та лавочки для вболівальників.  

Дмитро Чумак, важкоатлет, срібний призер чемпіонату світу 2018 року:
«Дуже приємно здивований, що в наш час навіть у дворах відкриваються стадіони — назвемо це вже стадіоном, бо в нас у дитинстві були асфальтовані покриття, де ми грали у футбол. І мені дуже приємно, що в місті, де я тепер буду жити, відкриваються такі класні спортивні майданчики».  

Стадіон працюватиме для жителів мікрорайону з 8-ї до 22-ї години. А вночі зачинятиметься, щоби тут не збиралися люди, які не займаються спортом. Тому на відкритті ключі подарували найвідповідальнішим мешканцям району.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Таких стадіонів планується у нас за декілька років побудувати ще три-чотири — у центрі, в районі паспортного столу, в районі «Машторфу» та в районі СМУ. Хто бачив цей стадіон, уже приходять, пишуть у міську раду — будь ласка, і у нас побудуйте, і ми хочемо таке. А ми — тільки за спорт, за здоров’я, за розвиток нашого міста».


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300