На залізниці біля Бучанського вокзалу юнака вдарило електрострумом

Photoeditorsdk Export 2021 12 01t191826.845

У Бучі (Київщина) біля залізничного вокзалу вдарило електрострумом 16-річного хлопця, який намагався перелізти через вагон поїзда. Про це повідомило Бучанське районне управління поліції.

«Сьогодні близько 14:20 до поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Буча на залізничному вокзалі між коліями лежить молодий хлопець без ознак життя. Поліцейські встановили, що 16-річний юнак, намагаючись перетнути залізничні колії, не скористався пішохідним мостом та вирішив перелізти потяг, однак зачепився капюшоном куртки. Хлопця уразило електричним струмом, наразі він знаходиться в лікарні», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, в листопаді минулого року на залізничній станції Буча вдарило струмом чоловіка, який виліз на вагон-цистерну.

У вересні того ж року 17-річний юнак отримав опіки 45% тіла внаслідок ураження електрострумом на залізничному мосту в Ірпені. Цьогоріч у квітні 14-річний підліток постраждав від удару струмом на тому ж мосту, коли спробував зробити там селфі. Хлопець дістав опіки 40% тіла.

Представники Ірпінської міськради та «Укрзалізниці» виробили спільний план дій, покликаних запобігти новим нещасним випадкам на залізниці. Зокрема, біля мосту встановили огорожу, демонтували сходи, розмістили інформаційні щити й таблички з попередженнями про заборону проходу в небезпечну зону. Незабаром там установлять камери відеоспостереження та гучномовці. В освітніх закладах міста фахівці «Укрзалізниці» проводять спеціальні уроки, присвячені питанням безпеки. 

                                                                                                                               
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300