Набережну Ірпеня та столичне Академмістечко може з’єднати велодоріжка, — Карплюк

Набережна

Кандидат у народні депутати України, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк заявив, що нова ірпінська Набережна після повної реконструкції охопить узбережжя річки Ірпінь від 6-ої лінії до селища Романівка в місті. Далі в планах «Нових облич» –  з’єднати Набережну Ірпеня зі столичним житловим масивом «Академмістечко» сучасною велосипедною доріжкою.

Такий план розвитку транспортної інфраструктури між столицею та Ірпенем Карплюк запропонував у наступній частині свого авторського відеопроекту «Ірпінь: історія успіху» і  традиційно розмістив її на своїй сторінці у Facebook.

«Коли ми починали створювати набережну вздовж річки Ірпінь, то вже традиційно отримали багато критики. Тепер – це одне з улюблених місць мешканців та гостей нашого міста. Мені дуже подобається, як в новому обрамлені виглядає пішохідний міст, як доповнюють краєвид проїжджаючі потяги», — написав він у своєму коментарі до відеорозповіді.

Перша черга робіт з реконструкції нової набережної Ірпеня була виконана минулого року і включила благоустрій пляжної зони, зони барбекю, облаштування місць риболовлі та дитячого майданчика, оновлення мосту, укладання алей, освітлення та озеленення території. Цього року у планах Ірпінської міської ради – повне облаштування зон відпочинку та озеленення території від 6-ої лінії до селища Романівка.

«Надалі ми плануємо продовжити набережну до Романівки, а звідти вона має перерости у велосипедну доріжку до Академмістечка — це створить шалений туристичний потік до міста Ірпеня і стане на десятки років туристичною жилою поповнення ірпінського міського бюджету», — заявив Карплюк.

Він також нагадав своїм політичним опонентам про те, яким був бюджет Ірпеня та території міста до приходу «Нових облич» у міськраду.

«Дуже легко давати поради про те, що кошти на нові інфраструктурні об’єкти Ірпеня можна було би використати на інші потреби міста. Але мені хочеться нагадати, що до того моменту, поки команда «Нових облич» не прийшла до міськради, у міста не було ні коштів, ні нових інфраструктурних об’єктів», — сказав Карплюк та зауважив, що перед його командою стояв серйозний вибір – витратити гроші на популізм чи створити об’єкти, які б десятками років приваблювали людей до міста. Але він та його однодумці доклали всіх зусиль, щоби ірпінський міський бюджет наповнювався для розвитку територій та появи нових інфраструктурних об’єктів.

Нагадуємо, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк у своєму авторському відеопроекті «Ірпінь: історія успіху» вже розказав про те, як в Ірпені облаштовували парки «Правика», «Письменників», «Незнайка», «Покровський», центральну та творчу площі, міський стадіон «Чемпіон».

Минулих вихідних команда «Нових облич» відкрила новий сквер у Боярці. Як відомо, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк балотується по одномандатному округу №95 на позачергових виборах до Верховної ради України, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300