Начальник УЖКГ «Ірпінь» відсторонений від роботи

Photo 2023 02 07 11 07 39

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин відсторонив директора КП УЖКГ «Ірпінь» Сергія Скрипника на час службової перевірки. Відповідне розпорядження мер опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

«Мною прийнято рішення про відсторонення директора КП УЖКГ “Ірпінь” Скрипника Сергія Федоровича на час проведення службової перевірки. За результатами службової перевірки будуть прийняті кадрові рішення», — прокоментував мер Ірпеня.

Окрім службової перевірки, що зараз проводиться на підприємстві, Олександр Маркушин ініціював аудиторську перевірку УЖКГ «Ірпінь».

«З метою всебічного та незаангажованого аналізу фактів можливих порушень, я звернувся до Північного офісу Державної аудиторської служби з проханням провести аудиторську перевірку фінансово-господарської діяльності КП УЖКГ “Ірпінь”», — зазначив мер.

Олександр Маркушин зауважив, що раніше у керівництва міста не було серйозних зауважень до роботи Сергія Скрипника. Але, наголосив також, що це не означає, що будуть закриватися очі на подібні випадки.

«Кого б це не стосувалося, для нас це не має жодної різниці – кожен, хто працює в нашій команді має пам’ятати, що у нас нульове толерування бюджетним порушенням в роботі міських установ та організацій», — додав мер Ірпеня.

Також Олександр Маркушин наголосив, що вчинок директора УЖКГ «Ірпінь» — це звичайна європейська практика і гідний вчинок керівника підприємства.

«Сергій Скрипник – член нашої команди і ми несемо за його дії таку ж саму відповідальність, як і він за кожного працівника колективу УЖКГ “Ірпінь”», — доповнив він.

Нагадаємо, вчора, 6 лютого, директор УЖКГ «Ірпінь» Сергій Скрипник написав заяву про звільнення за власним бажанням.

Як відомо, протягом останнього тижня УЖКГ «Ірпінь» потрапило у дві скандальні історії, пов’язані із закупівлею солі для посипки міських доріг за завищеними цінами та бронюванням номерів у готелі в місті Яремче для участі представників підприємства у конференції-семінарі з питань ЖКГ.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300