Надзвичайники перевірили, чи дотримуються ірпінці заборони на купання

Photoeditorsdk Export (6)

Сьогодні керівник відділу Ірпінської міськради з питань надзвичайних ситуацій, оборонної та мобілізаційної роботи Ігор Оставчук та співробітники 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели спільний профілактичний рейд біля водойм Ірпеня (Київщина). Його метою було перевірити, чи дотримуються жителі міста заборони на купання та протиепідемічних правил поведінки в місцях відпочинку.

Як зазначив Ігор Оставчук, рішення тимчасово заборонити купання у водоймах Ірпінського регіону прийняла місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Причина — результати аналізів проб води, проведених Держпродспоживслужбою.

Про заборону повідомляють інформаційні таблички, встановлені біля водойм. За словами Ігоря Оставчука, в деяких місцях невідомі особи знищили ці таблички. Попри це, під час сьогоднішнього рейду порушень заборони не виявили. Людям, яких рятувальники й керівник відділу НС зустріли біля водойм, нагадували про обмеження та вручали пам’ятки щодо безпечної поведінки в місцях відпочинку в умовах карантину.

Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300