Нардеп Андрій Клочко про Ірпінь: «Громада, яка створює для своїх мешканців якісні й безпечні умови життя»

239908918 3174754836144350 8066989682369039241 N

Ірпінська громада є прикладом створення для жителів якісних і безпечних умов життя. Про це сьогодні під час відкриття в Ірпені нової станції очищення і знезалізнення води заявив голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко.  

«Ми маємо приклад громади, яка робить для своїх мешканців правильні, якісні, безпечні умови життя. Сьогодні тут будуються садочки, школи. Сьогодні здається такий надзвичайний стратегічний об’єкт, який дозволяє залишати здоров’я і збільшувати можливість отримання якісних послуг у місті Ірпінь», – сказав парламентар.

«Я хочу подякувати особисто меру за те, що ви робите, що просуваєте всі ті великі проєкти для своєї громади, для жителів. Я впевнений, що ще буде відкрита не одна така станція, тому що все залежить від людини, яка на своєму місці. Я впевнений, що громада Ірпеня стане не тільки пілотною, а стане тією громадою, куди будуть приїжджати навчатися, і Київська область буде однією з найуспішніших областей, яка зможе на своєму прикладі показати, як треба гуртуватися, як треба працювати заради людей, заради громади», – підкреслив народний депутат.

Нагадаємо, водоочисна станція, яку відкрили сьогодні в Ірпені на вулиці Чехова – найбільша в регіоні. Вона забезпечуватиме чистою питною водою 75% населення міста. Очищення води здійснюватиметься без використання хімічних реагентів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300