Нові обмеження в магазинах і аптеках Київщини: одна людина на 10 квадратних метрів

Photoeditorsdk Export 2020 03 23t184423.014

Відсьогодні в Київській області запроваджуються нові обмеження для запобігання поширенню коронавірусу. Про це заявив на брифінгу т. в. о. голови облдержадміністрації Василь Володін.  

Зокрема, за його словами, «в торговельному приміщенні має бути не більше однієї особи на 10 квадратних метрів».  

Також на всій території Київщини заборонена робота ринків та об’єктів торгівлі, розташованих на їхній території, запроваджена заборона на користування дитячими й спортивними майданчиками в парках, скверах і на прибудинкових територіях.

Крім того, за словами Володіна, починають діяти нові правила роботи громадського транспорту в містах: він «буде перевозити лише працівників підприємств, що забезпечують критично важливі сфери життя, а саме медичних працівників, рятувальників, правоохоронців, фахівців ЖКГ, людей, які працюють у продуктових магазинах, аптеках, співробітників стратегічних підприємств».

«Користуватися транспортом вони зможуть за наявності спеціальних квитків, посвідчень особи та засобів індивідуального захисту — усе це вони мають отримати за місцем роботи. Маршрути для таких перевезень розроблені», — додав очільник області.

Як повідомлялося, раніше було оголошено про аналогічні обмеження в Києві.

Нагадаємо, 20 березня місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запровадила в Ірпінському регіоні нові карантинні заходи: було заборонено роботу ринків та ярмарків, закладів, що надають послуги населенню, приватних нотаріусів, прокатів велосипедів та електромобілів, а також відвідування будь-яких дитячих ігрових майданчиків, використання зон барбекю, альтанок та майданчиків для відпочинку в парках і на набережній.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300