Очільник Коцюбинського Сергій Даніш відзвітував перед громадою

Виконуючий обов’язки Коцюбинського селищного голови Сергій Даніш, відзвітував за півроку своєї роботи. Аби почути, що було зроблено у Коцюбинському за цей час, громада зібралася у місцевому Будинку культури.

Сергій Даніш в.о. Коцюбинського селищного голови:

«Я дякую за те, що ви знайшли час, прийшли поспілкуватися, почули нас, а ми почуємо ваші потреби. А ми будемо надалі їх виправляти і змінювати на краще».

Почав Сергій Даніш із найважливішого. Як він і обіцяв, цього травня у селищі відкрили власний ЦНАП. Сьогодні в ньому надають вже понад 80 різноманітних адміністративних послуг.

Сергій Даніш в.о. Коцюбинського селищного голови:

«За цей час було прийнято близько 600 громадян. Найбільше з них приходила для оформлення місця проживання та оформлення субсидій. Загалом за цей час проведено майже 400 консультацій всіма спеціалістами».

Багато чого було зроблено у Коцюбинському в рамках двомісячника благоустрою — додаткове озеленення селища, кронування дерев та зрізання сухостою, ремонт аварійних каналізаційних люків, прибирання стихійних сміттєзвалищ.

Сергій Даніш в.о. Коцюбинського селищного голови:

«Офіційно було вивезено 480 тон сміття за двохмісячник благоустрою».

За словами Сергія Даніша, особливу увагу цього року приділили дорогам. Навесні зробили ямковий ремонт майже на всіх вулицях Коцюбинського, а частини вулиць Пономарьова та Бакала відремонтували капітально.

Сергій Даніш в.о. Коцюбинського селищного голови:

«Чому не робиться наступна частина вулиці Бакала? Тому що зараз на виході вже проектна документація по заміні комунікацій водопостачання. Ця ділянка ще прокладена з радянських часів, ми зобовязані її замінити».

На зустрічі мешканці Коцюбинського могли не лише почути звіт про виконану роботу та плани на майбутнє, а й поставити цікаві їм запитання. Кажуть роботою команди Сергія Даніша задоволені і сподіваються на подальший активний розвиток Коцюбинського.

Ольга, мешканка Коцюбинського:

«Людина знаходиться на своєму місці, працює. Він дуже відзивчивий, нікому ні в чому не відмовив. В любий час йому телефонуєш, він завжди дає відповідь».

Олена Лошицька, мешканка Коцюбинського, член виконкому КСР

«Я просто щаслива з того як розвивається селище. Мені подобається те, що він йде на компроміс, до якої в любий час дня і ночі можна звернутися і вирішити абсолютно будь-яку проблему».

Сергій Даніш пообіцяв громаді й надалі наполегливо працювати і бути максимально відкритим перед мешканцями Коцюбинського.

Сергій Даніш в.о. Коцюбинського селищного голови:

«Ми цих півроку працювали, в нас зібралося певна кількість виконаних робіт, багато ходять чуток, що ми пилимо бюджет. Я доповів громаді, куди ми його спрямовуємо і витрачаємо і раціонально витрачаємо. На сьогодні громада відчуває зміни в селищі, якщо в когось є якісь питання по якихось цифрах, надам всі документи, нехай люди перевіряють, дивляться».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300