Очільник Київщини представив новопризначеного голову Бучанської райдержадміністрації

Photoeditorsdk Export 2021 03 30t164011.570

Очільник Київської ОДА Василь Володін офіційно представив сьогодні першого голову Бучанської районної державної адміністрації Миколу Ляшенка. Про це повідомляється на сторінці Володіна у фейсбуці.

У заході взяли участь народні депутати України, заступники керівника облдержадміністрації, депутати обласної та районної ради, керівники територіальних громад району, представники правоохоронних органів. Ірпінську громаду представляв міський голова Олександр Маркушин.

Василь Володін зауважив, що «у зв’язку з суворими протиепідемічними нормами не мали можливості провести представлення у широкому колі». Він зазначив, що це перше призначення голови райдержадміністрації на Київщині після затвердження нового районування.

«Раніше Микола Миколайович займав пост очільника Києво-Святошинської РДА. Переконаний, що набутий досвід роботи допоможе йому ефективно виконувати поставлені завдання та докладати всіх зусиль для розвитку Бучанського району. А це велика відповідальність, адже на його території проживає більше 350 тисяч людей. Звичайно, є певні виклики, з якими йому доведеться зіштовхнутися. Функції нових глав новостворених районів відрізняються від того, що було раніше. Найголовніше завдання, яке виконуватиме РДА тепер, – це координація діяльності територіальних органів. І це набагато важче, ніж пряме управління. На нові РДА держава покладає максимум функцій, що реалізуються на території. А голова РДА повинен максимально швидко забезпечити ефективну роботу органу виконавчої влади. При цьому він повинен вдало поєднувати високу фаховість із політичною нейтральністю і неупередженістю», – відзначив керівник області.

Нагадаємо, Микола Ляшенко народився 15 червня 1977 р. в м. Липовець на Вінниччині. Закінчив Подільський державний аграрно-технічний університет (спеціальність «інженерна механіка»), Національну академію внутрішніх справ України («правознавство») і Національний університет державної податкової служби України в Ірпені; здобув ступінь кандидата юридичних наук. Кар’єру розпочав зі служби в міліції, протягом 5 років був дільничним інспектором. Після цього очолював ТОВ «Юридичне управління».

У 2010–2011 рр. був міським головою Вишневого. У 2011 р. – радник голови Київської облдержадміністрації. З 2011 р. по 2014 р. –  заступник голови Києво-Святошинської райдержадміністрації. У 2014–2016 рр. – в. о. начальника відділу охорони здоров’я Києво-Святошинської РДА. З 2016 р. по 2019 р. – в. о. генерального директора Державного підприємства «Інноваційні інжинірингові технології». З 20 жовтня 2020 р.  –  голова Києво-Святошинської РДА.

Був депутатом Вишневої міської ради V скликання й Київської облради VІІ скликання.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300