Олександр Маркушин: Бюджет розвитку Ірпінської громади – 240 мільйонів

Imgonline Com Ua Resize Bfas2tbgje 1

На сьогоднішній день бюджет розвитку Ірпінської громади на 2021 рік становить 240 млн. грн. Про це сьогодні на засіданні виконавчого комітету міськради повідомив міський голова Олександр Маркушин.

«Спочатку прогнозувалося, що бюджет розвитку становитиме 120–130 млн грн. Ми ліквідували неприбуткове комунальне підприємство, є скорочення персоналу в міській раді та в інших структурах на 30%, і на сьогоднішній день бюджет розвитку нашої територіальної громади – 240 мільйонів. І це величезний плюс», – наголосив мер.

«Дехто казав, що Ірпінь не зможе себе прогодувати без Гостомеля. Дай Бог, щоб у них теж усе виходило», – зауважив він.

Маркушин підкреслив, що керівництво міста намагається створювати сприятливі умови для ведення бізнесу, аби залучати інвесторів та заохочувати підприємців реєструватися в Ірпені й сплачувати податки в бюджет громади. «Кожен, хто хоче заходити в місто і вести якусь господарську діяльність – будь ласка. Бізнесу в нас буде зелена дорога, бо це податки в наше місто», – сказав мер.

Нагадаємо, в першому кварталі 2021 року бюджет Ірпінської громади отримав податкових і неподаткових надходжень (без офіційних трансфертів) на 28,37% більше, ніж планувалося.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300