Олександр Маркушин: «Дякую усім, хто пише новітню історію України» (фото)

Photo 2023 02 24 07 34 39

У річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну Ірпінський міський голова Олександр Маркушин пригадав, як все було вранці 24 лютого 2022 року і подякував всім, хто наближає перемогу України та пише її новітню історію.

«Сьогодні буде нелегкий день, коли ми хвилиною мовчання згадаємо кращих синів Ірпінської громади, які віддали і продовжують віддавати своє життя за Україну та її право на свободу і незалежність. Сьогодні будуть болючі світлини, гіркі спогади та сльози», — написав мер Ірпеня на своїй сторінці у фейсбуці.

photo_2023-02-24_07-34-53

Він додав, що хтось обійме близьких в рідній оселі, а хтось снідатиме за столом у тимчасовому житлі, бо своє втратив. Хтось подзвонить до рідних з-за кордону з мріями чимшвидше повернутися додому. А хтось прийде до могил, де спочивають найрідніші люди.

«А я сьогодні подякую кожному, хто стоїть і боронить. Дякую тим, хто вистояв весною на Київщині і вигнав нечисть зі святої для нас ірпінської, української землі. Дякую кожному воїну, рятувальнику, волонтеру, благодійнику, медику, учителю, енергетику, залізничнику, зоозахиснику, працівнику місцевого самоврядування та комунальних підприємств! Дякую усім, хто був і є поруч, хто пише новітню історію України, де б він зараз не знаходився», — зазначив Маркушин.

Олександр Маркушин наголосив, що за цей рік єдиною громадою стала вся Україна, а українці навчилися любити та цінувати, єднатися всередині країни та вірити в перемогу ЗСУ.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300