Олександр Маркушин і Володимир Карплюк привітали ірпінських підприємців із їхнім святом

Photoeditorsdk Export

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин і голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк привітали людей, які розвивають на території Ірпінської громади свою справу, з Днем підприємця.

«Саме вони не залишили своє місто в біді 24 лютого і розвивають нашу громаду сьогодні. Ми вдячні кожному підприємцю, хто в перший день війни запропонував свою допомогу нашій теробороні, надавав свій транспорт, пальне, привозив до лікарень медикаменти, віддавав свою продукцію для приготування гарячих обідів та випікання хліба, допомагав фінансово. Ми вдячні тим, хто після звільнення Ірпеня не побоявся повернутися до міста і продовжив вести свій бізнес. Хто, надаючи якісні послуги людям, які того потребували, продовжив наповнювати податками бюджет міста. Повірте, в той час для нас це було вкрай важливо! Це важливо і тепер. І ми щиро вдячні тим підприємцям, які зараз, беручи на себе серйозні фінансові зобов’язання, допомагають нам відбудовувати житлову і соціальну інфраструктуру Ірпеня», – зазначив мер на своїй сторінці у фейсбуці.

«У День підприємця бажаю вам гарних прибутків, надійних партнерів, неординарних ідей і успішного динамічного розвитку вашої справи у вільній, Незалежній, мирній Україні!» – додав міський голова.

Володимир Карплюк від імені Інвестиційної ради Ірпеня привітав із Днем підприємця «всіх, хто у складні часи відроджує бізнес у нашій громаді, створює робочі місця, наповнює бюджет і бере участь у відновленні соціальної та житлової інфраструктури міста».

«Підприємці в Ірпені були, є і будуть найктивнішою частиною громади. Кожна маленька кав‘ярня в Ірпені – це десятки робочих місць і десятки тисяч податків. Кожне відділення банку – це новий поштовх до розвитку бізнесу. Кожен магазин – це розвиток конкуренції. Кожне велике підприємство – це надійна опора для міста. Тому ще раз закликаю усіх підприємців – розпочинайте свою справу саме в Ірпені, реєструйте діючий бізнес саме в нашому місті, розповідайте про свою справу скрізь, де це можливо. А Інвестиційна рада Ірпеня завжди готова підтримати вас: [email protected]», – відзначив у фейсбуці Карплюк.  

«Я знаю, що зараз важко кожному. Але кожен, хто задіяний в економічних процесах міста – це герой нашого часу! Зі святом вас, шановні підприємці!» – наголосив голова Інвестиційної ради.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300