Олександр Маркушин: Ірпінська громада — Ірпінь, Михайлівка-Рубежівка, Козинці

101752606 1620497704792101 4634286643145080832 O

Відповідно до опублікованого розпорядження уряду «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Київської області», до складу Ірпінської територіальної громади увійдуть місто Ірпінь і села Михайлівка-Рубежівка й Козинці. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«ІРПІНСЬКА ГРОМАДА — Ірпінь, Михайлівка-Рубежівка, Козинці. Оприлюднено розпорядження Кабміну «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Київської області», а це ще один важливий крок до утворення нашої об’єднаної громади. Радію, що реалізація реформи нарешті зрушила з місця, і невдовзі ми матимемо сильну громаду з великими перспективами і можливостями!» — написав Маркушин.

«Дякую сільським головам Михайлівки-Рубежівки і Козинців Андрію Помазану та Володимиру Вигінному, а також їхнім громадам за довіру!» — додав він.

Нагадаємо, Михайлівсько-Рубежівській сільській раді підпорядковане також село Забуччя.

Згідно з перспективним планом формування територій громад Київської області, у Приірпінні утворюються чотири територіальні громади. Окрім Ірпінської, окремі громади будуть створені на базі селищ Коцюбинське і Гостомель, а Ворзель увійде до складу Бучанської ОТГ. 

Загалом на Київщині сформовано 69 спроможних територіальних громад.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300