Олександр Маркушин: «Ми створили в міськраді реально працюючу більшість, яка хоче розвивати громаду»

Photoeditorsdk Export 2020 12 31t141818.056

В Ірпінській міській раді вдалося налагодити конструктивну роботу в інтересах усієї громади. Про це в інтерв’ю інформагентству ITV та інтернет-виданню 04597.com.ua розповів міський голова Олександр Маркушин.

«Ми створили реально працюючу більшість. Кістяк цієї більшості – це 14 депутатів із партії «Нові Обличчя». До нас доєдналися інші політичні партії, які хочуть розвивати наше місто, всю територіальну громаду, які не хочуть гратися в політику, а хочуть робити реальні справи», – сказав мер.

Він зазначив, що на останніх сесіях обрали секретаря міської ради, заступників міського голови, виконавчий комітет ІМР і старост сіл, які приєдналися до Ірпінської громади.

«Села, які увійшли в нашу територіальну громаду, отримали своє представництво, своїх депутатів. На останній сесії ми закріпили депутатів за округами, і їхнє завдання тепер – безпосередньо працювати з громадою, яка їх обрала: писати депутатські акти, вирішувати побутові проблеми і, звичайно, прислухатися до пропозицій своїх виборців та допомагати їм. Крім того, всі депутати розподілені по комісіях», – відзначив міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300