Олександр Маркушин: Ніякої багатоповерхової забудови на місці табору «Восток» не буде

170295586 3060650327554802 155584434313837135 N

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин спростував інформацію про можливість багатоповерхової забудови на території колишнього дитячого табору «Восток», яка нині належить приватній компанії. Про це він заявив сьогодні на сесії міськради під час розгляду питання про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки по вул. Київській, 81.

«Ми обіцяли людям, що там не буде ніякої багатоповерхової забудови чи малоповерхової забудови. Ми зараз даємо дозвіл на розробку детального плану території виключно під індивідуальне будівництво – котеджне містечко», – зазначив мер.

При цьому він запевнив, що до складу робочої групи з робробки детального плану території увійдуть представники громади, а затвердження плану відбудеться лише після широкого обговорення з містянами.

«До розробки детального плану території ми залучимо вуличні комітети, громадськість, і тільки потім, після погодження, після проведення громадських слухань будемо виносити детальний план території на затвердження. Зараз ми тільки даємо дозвіл на його розробку», – підкреслив міський голова.

Рішення про надання дозволу на розробку детального плану території підтримали 27 депутатів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300