Олександр Маркушин передав службове авто медикам і закликав бізнес надати ще чотири

Photoeditorsdk Export 2020 04 04t182826.576

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин на період карантину передав свій службовий автомобіль медикам та закликав місцевий бізнес надати їм у тимчасове користування ще чотири автівки. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

«Сьогодні прийняв рішення передати свій службовий автомобіль на час карантину для підвозу медиків. Життя та здоров‘я жителів Ірпеня, особливо найбільш вразливої категорії — наших людей літнього віку — на першому місці! Звертаюся до власників та керівників місцевого бізнесу. Для потреб медицини Ірпеня (здебільшого, для перевезення лікарів) на період карантину необхідно в тимчасове користування ще 4 легкових автомобілі. Знаю, що зараз підприємці не використовують «на повну» автомобілі робочого автопарку, а нашим лікарям вони стануть в нагоді», — зазначив Маркушин.

Він пообіцяв «повернути авто після завершення карантину чистими та продезінфікованими».

Тих, хто вирішить відгукнутися, посадовець попросив повідомити про це коментарем під його постом чи особистим повідомленням, або зателефонувати +380(93)9281631 (Антон).

«Громада в нелегкий час єднається!» — додав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, в Ірпені з 19 березня працює спеціалізована протиепідемічна амбулаторія, куди звертаються всі, в кого є ознаки ГРВІ чи підозра на коронавірус. Лікарі амбулаторії прийняли вже понад 600 пацієнтів.

Також зараз відбувається термінова реконструкція інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні.

На сьогоднішній день в Ірпінському регіоні виявлені 6 випадків захворювання на COVID-19: три — в Ірпені та по одному — у Ворзелі, Гостомелі й Коцюбинському. Зразки біоматеріалу 38 жителів регіону досліджуються в лабораторії.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300