Олександр Маркушин – про будівництво доріг, дитсадка та медцентру в Ірпені (відео)

Під час розгляду бюджетних питань на засіданні виконкому міськради 9 березня Ірпінський міський голова Олександр Маркушин озвучив перспективи будівництва й ремонту соціально важливих об’єктів в Ірпені у 2021 році:

«Ми максимально – процентів до 80 з бюджету – вкладаємо кошти в освіту й медицину. І на сесії в четвер будемо виділяти ще кошти на будівництво садочка «Віночок» на перехресті вулиць Київської та Університетської. Садочок на 240 місць.  

Дорога по вулиці Технологічній – від Джерельної до перехрестя на Ворзель. Там неможливо вже зробити ямковий ремонт, вирішили робити капітальний ремонт цього відрізку дороги з тротуарною зоною – вже є проєкт і експертиза. Дорогу будемо робити ще додатково з геотекстилю, щоб вона ніде не просідала. Плануємо вже після сесії оголосити тендер і за місяць розпочати ремонтувати цю дорогу.

Так само по вулиці Лермонтова – від Пушкінської до Чехова – там ніколи не було дороги, людям незручно. Будемо там робити дорогу. А від Пушкінської до Київської по вулиці Лермонтова будуть прокладатися мережі, й забудовник за свої власні кошти буде теж робити цю ділянку дороги.

Ми на цій сесії виділяємо кошти на капітальний ремонт і закупівлю обладнання та меблів в амбулаторію на Університетській. Плануємо за декілька місяців її відкрити. І дофінансовуємо ще медичний центр, бо його теж плануємо восени відкрити. Перше обладнання на 35–37 мільйонів уже привезли, і планують до травня місяця ще обладнання на 150 млн грн – це держава нам дає – теж привезти. Ми максимально підганяємо роботу щодо нашого медичного центру».        


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300