Олександр Маркушин: «Припиняти розвиток Ірпеня в умовах карантину ми не збираємося!»

Photoeditorsdk Export 2020 03 20t183559.931

В умовах карантинного режиму всі служби, які забезпечують життєдіяльність Ірпеня, продовжують працювати. Крім того, не припиняються роботи на об’єктах інфраструктури, що зараз будуються чи ремонтуються. Про це повідомив журналістам ITV перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

За його словами, попри те, що в Ірпінському регіоні діє посилений карантин, місцеві комунальні підприємства та Ірпінська міська рада продовжують працювати. Змінився лише режим роботи. Міськрада, зокрема, працює в закритому режимі.

«Міська рада перейшла на дистанційну роботу. Майже 60% наших працівників пішли у відпустки. Але всі відділи працюють! Щодня там є чергові. Крім того, завжди на робочому місці є керівництво, яке, навпаки, перейшло на цілодобовий режим роботи. Ми весь час на зв’язку. Цього зараз вимагає ситуація, і по-іншому не можна», — зазначив Олександр Маркушин.

За словами посадовця, громадяни можуть звертатися у відділи виконкому міської ради чи в Центр надання адмінпослуг у телефонному режимі, а також передавати  потрібні документи – їх можна залишати черговому на вході у ЦНАП або надіслати електронною поштою.

Що ж до комунальних служб, то деякі з них перейшли на посилений режим роботи. Працівники Комунального підприємства «УЖКГ «Ірпінь» регулярно проводять дезінфекцію публічних місць, під’їздів, зупинок громадського транспорту, обмежують доступ до дитячих майданчиків у парках та дворах тощо. «Муніципальна варта» цілодобово контролює дотримання карантинного режиму в місті.

«Ми не збираємося під час карантину припиняти розвиток Ірпеня. Частина міських служб активно працює над недопущенням розповсюдження коронавірусної інфекції в місті, а інша частина – продовжує працювати над розвитком міста. Ми ні на день не припиняємо ремонт в інфекційному відділенні міської лікарні. Триває будівництво медичного центру на вулиці Садовій. Розпочали будівництво нового корпусу школи №1. Завершуємо будівництво дитсадка на вулиці Курортній. Крім того, почали ремонтувати дороги. Роботи вистачає, і її потрібно виконувати. Місто має розвиватися!» — наголосив Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300