Олександр Маркушин привітав Ірпінську громаду з Днем місцевого самоврядування

Photoeditorsdk Export 2021 12 07t140535.578

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин привітав працівників міської ради, а також усіх мешканців громади з Днем місцевого самоврядування.

«Сьогоднішній ранок розпочав з особистого привітання працівників Ірпінської міської ради з Днем місцевого самоврядування. Цьогоріч ми не робили велику подію, адже ще раніше прийняли рішення відмовитися від гучних святкувань на користь розвитку медицини в нашому регіоні. Та місцеве самоврядування – це не лише міський голова, заступники, депутати, працівники ради та комунальних підприємств. Місцеве самоврядування – це вся наша громада і її беззаперечне право впливати на прийняття рішень», – написав мер на своїй фейсбук-сторінці й на телеграм-каналі.

Він відзначив, що «самоврядування починається з того, кому ви на виборах довіряєте кермо громади, і від рівня відповідальності “водіїв”, які зобов’язані рухати громаду в напрямку розвитку, комфорту та благополуччя; місцеве самоврядування – це сотні людей, від яких залежить, чи буде достатньо фінансів на будівництво дитсадка чи чергової амбулаторії, чи вчасно почнеться ремонт дороги або комунікацій і чи якісно зробить роботу підрядник».

«Тому я щиро дякую всій своїй команді, яка щодня активно працює, щоб виправдати вашу довіру! Вітаю й вас усіх зі святом! Будьмо відповідальними мешканцями своєї громади, бо від кожного із нас залежить її успіх!» – підкреслив міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300