Олександр Маркушин привітав працівників культури і митців Ірпеня з професійним святом (фото)

Photoeditorsdk Export (79)

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин привітав співробітників закладів культури міста і митців із професійним святом – Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва. Святкова зустріч пройшла в міській бібліотеці ім. Максима Рильського.

Олександр Маркушин разом із керівницею відділу культури, національностей і релігій, депутаткою міськради Євгенією Антонюк та депутаткою ІМР Юлією Устич вручив працівникам культури квіти, грамоти і премії.

Також учні Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. Михайла Вериківського, які продемонстрували найкращі успіхи в навчанні та здобули перемоги у творчих конкурсах, отримали подяки й солодкі подарунки.

«Дорогі наші, талановиті співаки і танцівники, музиканти і концертмейстери, театрали, ведучі, художники, бібліотекарі та всі-всі працівники культури й майстри народного мистецтва! У день вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання від імені всіх мешканців Ірпінської громади! Ви – лікарі наших душ. Ви даруєте нам те, від чого хочеться жити, працювати і творити. Навчаєте нас бачити прекрасне і розуміти мудрість мистецтва. Щиро дякую вам за радість, яку даруєте нам день від дня. Нехай вас ніколи не покидає муза! Повних залів вам, гучних оплесків, щирих пошановувачів і добра та поваги від оточення! Зі святом!» – наголосив Олександр Маркушин.


Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300