Олександр Маркушин розповів про ірпінську «дорогу життя» (відео)

Photoeditorsdk Export (6)

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин зустрівся з представниками благодійного фонду «Toloka Foundation», розповів їм про те, як триває процес відновлення в Ірпені мирного життя та показав гостям зруйнований міст у мікрорайоні Романівка.

«Разом із командою благодійного фонду «Toloka Foundation» пройшовся «дорогою життя», якою ми у березні евакуювали близько 40 000 мешканців Приірпіння, та згадав, як все було. Дякую цим хлопцям і дівчатам за їхню ініціативу в допомозі відбудови нашого міста», – зазначив мер.

Відео з його розповіддю фонд опублікував у фейсбуці.

«Будемо відверті: те, що ви побачите на відео – страшно… те, що розповідає Олександр Григорович – дуже страшно. Але мер міста-героя не полишає оптимізму – він впевнений, що після відбудови Ірпінь стане навіть кращим, ніж був до російського вторгнення», – відзначається на сторінці «Toloka Foundation».  

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський повідомив про намір збудувати меморіальний комплекс у пам’ять про зруйнований міст у Романівці, який став символом порятунку мешканців Ірпеня і Приірпіння від російської агресії.


Підписуйтеся на 
Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що працює в Ірпені? (медзаклади, магазини, послуги тощо)

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300