Олександр Маркушин розповів про плани міської влади Ірпеня на наступний рік

Photoeditorsdk Export 2019 12 27t185347.872

Перший заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин у коментарі 04597.com.ua розповів про основні інфраструктурні проєкти, які міська влада планує реалізовувати в наступного році.  

«2020 рік попереду, перед нами багато завдань. Маємо працювати плідно і на благо людей, – сказав він. – У планах – почати будівництво медичного центру та станції очищення води «Ірпіньводоканалу» на вулиці Чехова. Ми продовжимо будувати нові дороги та змінювати освітлення на LED, яке допоможе знизити витрати у два-три рази».

Серед планів на 2020 рік Олександр Маркушин назвав здачу в Ірпені двох дитсадків: на вулиці Курортній (до травня) та в мікрорайоні Стоянка (до 1 червня). 

Окрім того, в наступному році заплановано збудувати новий корпус школи №1 зі спортзалою. Згідно з проєктом, це буде триповерхова будівля на 27 класів. Новий корпус має вміщувати 870 школярів. На цей проєкт Ірпінською міською радою вже закладено в бюджеті 80 мільйонів гривень. «Ми плануємо до 1 вересня 2020 року ввести корпус в експлуатацію. Сподіваємось, нам це вдасться», – сказав Маркушин.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300