Олександр Маркушин спростував фейк про перенесення Ірпінської дитячої поліклініки

82423053 1500487916793081 1717608832428933120 O

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин спростував фейкову новину про те, що дитяча поліклініка, розташована на вулиці Садовій в Ірпені (Київська область), начебто буде перенесена в будівлю поліклініки для дорослих. Як відзначив посадовець, ця неправдива інформація з’явилася сьогодні, 20 січня, в соцмережах.

«Сьогодні в соцмережах з’явився черговий фейк, який викликав бурхливу реакцію користувачів інтернету. Мова йде про нібито перенесення Ірпінської дитячої поліклініки на третій поверх дорослої поліклініки. Офіційно заявляю, що ця інформація не відповідає дійсності», – написав Олександр Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

Він відзначив, що «Ірпінська дитяча поліклініка – візитівка нашого міста і один з найкращих структурних підрозділів лікарні; вона розташована у приміщенні, яке було спеціально реконструйоване і облаштоване для потреб саме дитячої поліклініки».

«Жодних планів щодо переведення закладу в іншу будівлю нами не розглядалося і не розглядається. Тому прошу мешканців Ірпеня не підтримувати і не поширювати неперевірені чутки», – підкреслив перший заступник мера.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300