Олександр Маркушин спростував фейк про завищену ціну масок для ірпінських медиків (документ)

Photoeditorsdk Export 2020 04 07t105610.502

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин спростував інформацію депутата міськради Лаврентія Кухалейшвілі про нібито завищену ціну медичних масок, закуплених для закладів охорони здоров’я регіону. На підтвердження своїх слів Маркушин опублікував у соцмережі специфікацію до договору про закупівлю масок.

«З метою запобігання провокаціям та уникнення маніпуляцій з боку наших політичних опонентів публікую специфікацію до договору про закуплені Ірпінською міськрадою медичні маски для лікарів нашого міста. Згідно з угодою від 1 квітня цього року, ми закупили на 90 тисяч гривень 7500 медичних масок. Вартість однієї маски — 12 гривень. Вартість упаковки (в упаковці 50 масок) — 600 гривень. Депутат Ірпінської міської ради Лаврентій Кухалейшвілі від партії «Свобода» опублікував даний документ, щоб ввести в оману жителів нашого міста. Пан Кухалейшвілі намагався зманіпулювати і написав, що 600 гривень — це ціна за одну маску, а не за упаковку. Хоча в цьому ж документі вказано, що одиниця виміру — упаковка», — зазначив Олександр Маркушин.

За його словами, «прикро, що такі місцеві «активісти» вважають жителів Ірпеня та Приірпіння такими, що самі не можуть думати».

«На відміну від «активістів», наші люди дуже розумні. І наші люди прекрасно пам‘ятають, що Лаврентій Кухалейшвілі — фігурант кримінального провадження про отримання ним хабаря (справа наразі слухається у Бородянському суді). Також люди добре пам‘ятають, що Лаврентій Кухалейшвілі роками не декларував своє майно, а потім виявилося, що він не задекларував навіть ніякого житла… Та й жодної маски Лаврентій нашим лікарям не купив. Одним словом — професійний шахрай. Вибачте, але накипіло вже…», — додав Маркушин.

Нагадаємо, вчора директор Ірпінської центральної міської лікарні Антон Довгопол спростував фейки «активістів» щодо медзакладу та закликав їх відмовитися від провокацій у нинішній складний період. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300