Олександр Маркушин: «За цю каденцію ми повинні побудувати дві школи»

Photoeditorsdk Export 2021 12 22t181117.348

Упродовж своєї нинішньої каденції міська влада Ірпеня планує збудувати дві окремі школи. Про це заявив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Є проблема перевантаження наших шкіл, але ми чітко собі в програмі ставили, що ми повинні за цю каденцію побудувати дві школи. Це без добудови корпусів шкіл. Повністю повноцінні дві школи. І я впевнений, нам це вдасться, і ми виконаємо поставлене перед нами завдання наших виборців», – сказав мер.

Він нагадав, що на завтрашню сесію міськради виноситься питання про одержання в комунальну власність земельної ділянки площею 2,4 га на території колишнього заводу «Ірпіньмаш» (вул. Садова), де буде збудована комунальна школа.

«Плануємо, що у 2023 році ця школа буде побудована й відкрита», – зазначив Маркушин.

Нагадаємо, 1 вересня ц. р. відкрився новозбудований триповерховий корпус Ірпінської спеціалізованої школи №1 із двома спортзалами, актовою залою та їдальнею, розрахований більш ніж на 800 учнів. У 2018 році був збудований новий корпус школи №17.

У листопаді відбувся тендер на проєктування нового корпусу Ірпінського ліцею №3 для початкових класів, до кінця січня 2022 року має бути розроблений проєкт будівництва.

 
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300