Олександр Маркушин запросив ірпінців у парк на презентацію каталогу «Намальованого Ірпеня»

Photoeditorsdk Export 2020 09 09t164735.310

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин запросив містян відвідати презентацію каталогу п’ятого Всеукраїнського художнього пленеру «Намальований Ірпінь» імені Володимира Сидорука. Про це Маркушин написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Взимку цього року в нашому місті відбувся вже п’ятий Всеукраїнський художній пленер «Намальований Ірпінь». Йому було присвоєно ім’я видатного українського художника, який жив і творив в Ірпені, — Володимира Сидорука. Митці, які працювали на цьому пленері, подарували нашій громаді ще сотню чудових картин із зображенням краєвидів Ірпеня. Цієї п’ятниці ви матимете гарну нагоду побачити більшість із них на власні очі – під час презентації підсумкового каталогу пленеру. Презентація відбудеться о 16:00 в парку дерев’яних скульптур «Покровський». Запрошую!» — зазначив перший заступник мера.

Нагадаємо, у п’ятому художньому пленері «Намальований Ірпінь», який пройшов у лютому, взяли участь майже півсотні митців із України, Азербайджану та Китаю.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300