Олександр Пащинський залучив світовий бренд до організації Чемпіонату світу з мотокросу в Україні

Photoeditorsdk Export 2021 02 25t102547.083

Головний організатор Чемпіонату світу з мотокросу в Україні, депутат Ірпінської міської ради Олександр Пащинський підписав із генеральною директоркою компанії «Red Bull Ukraine» Тетяною Лукінюк меморандум про співпрацю в організації та проведенні світового першості – FIM Sidecar Motocross World Championship 2021. Про це повідомляється на сторінці Олександра Пащинського у фейсбуці.

«Проведення таких масштабних подій вимагає високого рівня організації. Підтримка світових брендів є невід’ємною складовою цього процесу», – наголосив організатор змагань та висловив упевненість, що «сезон 2021 буде яскравим і незабутнім».

«Red Bull Ukraine» – це українське представництво австрійської компанії «Red Bull GmbH» – виробника енергетичних напоїв, що продає свою продукцію в 170 країнах світу. Фірма відома як спонсор і організатор багатьох спортивних змагань.

Нагадаємо, відкриття Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів відбудеться на мототрасі Спортивно-технічного клубу «Сона» в Приірпінні в середині травня цього року.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300