Олександра Маркушина нагороджено орденом Святителя Миколая Чудотворця

Image 2021 08 07 15:07:46

Сьогодні Митрополит Київський та всієї України Владика Епіфаній нагородив Ірпінського міського голову Олександра Маркушина орденом Святителя Миколая Чудотворця за відродження духовності, відданість ідеалам добра та значний внесок у суспільне благо. Вручення церковної відзнаки відбулося під час освячення Хреста, який встановлять на куполі храму Святої Мучениці Параскеви-П’ятниці, що будується в Ірпені поруч із парком Письменників.

IMAGE 2021-08-07 15:07:50

«Я хочу побажати усій наші громаді здоров’я і віри, бо без віри ми нічого не варті. Я впевнений, що усі разом ми добудуємо цей храм і так само усі разом будемо святкувати його відкриття», — зазначив Олександр Маркушин.

У свою чергу, Владика Епіфаній поділився своєю радістю, що в Україні будуються та відкриваються храми і один iз таких центрів духовності зараз зводиться в Ірпені.

«Значно краще будувати храми, аніж інші заклади виправного характеру. В Ірпені постає ще одна святиня, ще один храм, який стане, я переконаний, духовним колодязем, з якого усі ірпінці матимуть можливість черпати ту невидиму Божественну благодать, яка укріпляє наші фізичні і духовні сили, — сказав Митрополит Епіфаній.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300