Оновлення двору на вулиці Ярославській в Ірпені

Уже за кілька тижнів ірпінський двір по вулиці Ярославська 5 повністю оновиться. Тут активно триває реконструкція прибудинкової території. Саме зараз викладають нові доріжки.

Катерина Носенко, мешканка будинку:

«Ми надіємся, що в нас тут буде дуже приваблива територія. У нас буде дитячий майданчик зі штучною травичкою, спортивна площадка. Я, як бабуся, проводжу багато часу на дитячому майданчику і мене радує, що проводяться такі роботи».

Окрім естетичного вигляду двору, працюють і над комфортом та безпекою для мешканців будинку.

Марина Сінгур, голова будинкового комітету:

«Тут у нас завжди стояла калюжа, через яку людям було дуже важко ходити, а в нас двір – прохідний, і ця калюжа підтоплювала підвал. Зараз зроблений нахил, щоби вода уходила в сторону парку».

Як буде виглядати майбутнє подвір’я вирішували самі мешканці спільно з представниками міської ради. Після обговорень було затверджено проект із врахуванням усіх побажань людей. 

Олександр Пащинський, депутат округу:

«Було не одне обговорення, по ходу дуже багато питань обговорювалось таких, де має бути доріжка, дитячий майданчик. Всі люди об’єдналися і вирішували це разом».

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:

«Треба лавочки доставити – ставимо лавочки. Була пропозиція встановити додаткове освітлення, зробимо додаткове освітлення. Їхні всі побажання ми враховуємо».

Крім реконструкції прибудинкової території, у будинку по вулиці Ярославська 5 цього року замінять вікна у під’їздах та зношені комунікації. Наступного ж року обіцяють взятися за капітальний ремонт покрівлі.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300