Організатори веломарафону «Хаща» вручили пам’ятні відзнаки Олександру Маркушину та Володимиру Співаку

106702521 3175674459119588 4044496539916350823 N Cut Photo.ru

Організатори лісового веломарафону «Хаща», який стартував і фінішував на ірпінській набережній 25 вересня, вручили пам’ятні відзнаки міському голові Ірпеня Олександру Маркушину та директору Товариства «Відважних» Володимиру Співаку. Ця компанія виступила генеральним спонсором змагань.  

«Хаща» – один із наймасовіших велосипедних заходів Київщини. Проєкт було створено спеціально для Ірпеня організаторами найбільшого в столичному регіоні лісового веломарафону «Лісова пісня». Маршрут пролягав територією Біличанського лісу. У планах організаторів – подальша співпраця з Ірпенем, сприяння розвитку велотуризму в місті та в сусідній лісовій рекреаційній зоні.

Нагадаємо, у веломарафоні «Хаща» взяли участь близько 300 спортсменів із різних регіонів України. Змагання проходило на велосипедах МТВ та gravel. Досвідчені гонщики долали 100 кілометрів, любителі – 50, новачки та юніори – 25. У чотирьох вікових категоріях були визначені 24 призери: 12 чоловіків і 12 жінок. Веломарафон відбувся за підтримки Ірпінської міської ради, компаній «Планета Пластик» та «Ecosoft».

Загалом упродовж цього року в Ірпені відбулося шість всеукраїнських і міжнародних велоподій для дорослих і дві велогонки для дітей. Товариство «Відважних» стало генеральним спонсором майже всіх цих заходів – веломарафонів «GRVL200 – Ірпінь», «Gravel Challenge», «TransUkraїne – bikepacking race 2021» і «Хаща», велоквесту «Романівські болота», дитячих перегонів «Irpin Kids Time» та «Irpin Kids Bike». Також ТОВ «Відважних» та Ірпінська міськрада виступили головними партнерами 50-кілометрового маршруту велогонки «Київська сотка».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300