П’яний водій наїхав на працівника «Муніципальної варти» перед Ірпінською міськрадою

Photoeditorsdk Export 2019 11 19t183128.231

П’яний водій, тікаючи від інспекторів поліції й «Муніципальної варти», наїхав автомобілем на одного з «вартових» просто на пішохідному переході перед міською радою. Про це повідомляється на сайті комунального підприємства.   

«Інспектори «Муніципальної варти» разом із представником Національної поліції слідкували за виконанням водіями правил дорожнього руху, а саме виконання вимоги знаку 3.21 «В’їзд заборонено», встановленого поблизу Ірпінської державної податкової інспекції за адресою вул. Шевченка 2-А. О 13.08 водій автомобіля «Daewoo Sens» не виконав вимогу знаку 3.21, на прохання інспекторів зупинитися відмовився це зробити і, розвернувшись, поїхав по вулиці Шевченка вздовж Ірпінської міської ради. В цей момент один з працівників «Муніципальної варти» переходив дорогу на пішоходному переході навпроти центрального входу до міської ради. Незважаючи на це, водій авто не зупинив рух, здійснивши наїзд на працівника МВ. Разом із інспекторами, які підбігли на допомогу, автомобіль вдалося зупинити, а водія — затримати», – розповідається в повідомленні.

У «Мунципальній варті» зауважують, що водій «намагався втекти не просто так, адже трохи згодом, при перевірці поліцейськими вмісту алкоголю в крові чоловіка, алкотестер «Drager» видав цифру 2,44 проміле – при допустимому показнику в Україні 0,2 проміле». Працівники поліції склали п’ять постанов — за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, за наїзд на пішохода, за відсутність документів на транспортний засіб і страхового полісу та за порушення вимог знака 3.21.

Нагадаємо, днями працівники ірпінської «Муніципальної варти» запобігли крадіжці тротуарної плитки в центрі міста.

Протягом минулого місяця вони провели 93 патрулювання, у т. ч. 45 – спільно з поліцією.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300